Velkommen til OneRepair's webside

Ring til os på

81 81 60 60

Smartphone & tablet reparation

Iphone reparation - hurtigt og effektivt

Vi sparer dig for at købe nyt

 

 


Hos OneRepair sørger for vi hurtig og effektiv og ikke mindst billig reparation af Iphone, smart phone eller tablets, mens du venter.

Vi sparer dig ikke alene for mange penge ved at reparere din elskede telefon eller tablet, så du ikke behøver bruge store summer penge på en ny - vi sørger også for hurtig reparation med originale dele, så du på ingen tid kan få din telefon tilbage i hel stand. 

Læs mere

Hos Onerepair tilbyder vi:

  • Reparation på timebasis
  • Originale reservedele
  • Professionel håndtering af din enhed
  • Billige priser
  • Mulighed for at vente i vores hyggelige lounge under reparation af din enhed
  • Værksted i både Horsens, Vejle samt Skanderborg

Det har aldrig været hurtigere og billigere at få repareret smart phones eller tablets. Vores service er professionel og upåklagelig ned til mindste detalje. Vi sørger naturligvis for originale reservedele, og er disse ikke tilgængelige, så sikrer vi dig reservedele i samme høje kvalitet.

Ny Iphone skærm i en fart

Vi ved, hvor vigtigt din telefon eller din tablet er for din hverdag - derfor får du altid hurtig service, når du handler hos OneRepair. Vi byder på professionel håndtering af din enhed og tilbyder:

  • Reparation af Iphone eller smart phone indenfor 30 minutter til 2 timer - afhængig af skadens omfang
  • Reparation af tablet indenfor 2 døgn

Her kommer du ikke til at vente flere uger på en simpel reparation. Vi giver dig hurtig og effektiv Iphone reparation og så tilmed til favorable priser.

Iphone reservedele til små priser

Et af vores mål, ud over hurtig og effektiv Iphone reparation og reparation af tablets og smart phones, er at tilbyde dig små priser. Vi tilbyder derfor:

  • Konkurrencedygtige priser til såvel private som virksomheder

Vi gør det let for dig at få din enhed repareret. Ingen besværlig procedurer eller ventelister. Her får du professionel service, der tilmed ydes i en fart med originale reservedele.

Lad OneRepair være din foretrukne samarbejdspartner, når det gælder Iphone reparation og Iphone reservedele samt reparation af tablets, smartphones og iPads. Vi sørger for hurtig og effektiv reparation af telefoner, imens du venter i vores hyggelige butik. 

Alle vores serviceteknikere er naturligvis underlagt tavshedspligt ligesom vi på bedste vis forsøger at sikre dine data bedst muligt under reparationen. 

Vi tilbyder Iphone reservedele og reparation af smartphones som bl.a. Nokia, Samsung, LG, HTC m.fl. Er din enhed ikke på listen, så kontakt os for et uforpligtende tilbud - vi er sikre på, at vi sammen kan finde en hurtig og effektiv løsning til dig.