Velkommen til OneRepair's webside

Ring til os på

81 81 60 60

Smartphone & tablet reparation

Garanti

Da vi hos OneRepair vil yde den bedst mulige service for vore kunder, yder vi totalgaranti for fuldfunktionsdygtighed på 12 måneder af den pågældende reparation, du har fået udført hos OneRepair. Dette er dog kun gældende mod fremvisning af en gyldig faktura.

Det vil sige selvforskyldte skader og yderligere skader på din smartphone ikke dækkes af OneRapair.

Det er vigtigt, du gør opmærksom på alle de dele der skal skiftes, da OneRepair ikke tjekker om alt virker i din enhed.

Betingelser

Før Indlevering:

Det er dit eget ansvar, at tage backup af din data inden enheden indleveres til reparation. OneRepair forsøger at bevare alt data på enhederne, men kan ikke gøres ansvarlige for tab af data ved reparation.

Vi skal gøre opmærksom på, at såfremt du får repareret din enhed hos et værksted uden teleselskabets/producentens samtykke, så mister du din oprindelige fabriksgaranti hos producenten, men vi yder i stedet for 12 måneders garanti på den udførte reparation.

Indlevering:

Når du har indleveret din enhed vil du få udleveret en indleveringsseddel hvorpå der er angivet et nummer. Denne indleveringsseddel følger din enhed. Derfor er det meget vigtigt, du medbringer indleveringsseddelen ved afhentning af din enhed, så vi herved også er sikre på at udlevere den rigtige enhed til dig. Dette skal opfattes som en ekstra sikkerhed, så det netop kun er dig, som har indleveringssedelen der kan afhente enheden.

Det er vigtigt, at OneRepair kun modtager den defekte enhed. Det vil sige, at eventuelt tilbehør så som beskyttelsescovers, opladere eller andet ikke medbringes. OneRepair kan ikke stilles til ansvar for bortkommet eller beskadet tilbehør. Dog er det vigtigt, at OneRepair får din adgangskode til din smartphone eller tablet, hvis fx vores teknikere skal udskifte højttalere, kamera, mikrofon eller andet så det er muligt for teknikeren at tjekke om den udskiftede reservedel er funktionsdygtig.

Ventetid:

Mens du venter, vil der være mulighed for at vente i vores lille lounge i Horsens, hvor du kan få stillet din læselyst med den sidste nye sladder eller ose rundt i centrene i Skanderborg og Vejle, hvor vi er placeret.. Derudover kan du kigge rundt i butikken og finde nye accessories til din iPhone eller iPad. Vi har covers i alle prisklasser og mange forskellige designs. Vores butikker/værksteder ligger meget centralt, der vil derfor være mulighed for at tage en shoppetur i enten Bytorv Horsens, Bloms Butikker i Skanderborg eller Bryggen Vejle.

Udlevering:

Ved udleveringen af enheden skal du fremvise den indleveringsseddel du fik udleveret ved indleveringen af din enhed. Du får udleveret din enhed og modtager en kvittering, som og er dit garantibevis. Vi yder 12 måneders garanti for fuld funktionsdygtighed mod fremvisning af gyldig faktura. Læs mere på: Garanti

Vandtæt efter reparation?

Hos OneRepair vil vi altid prøve at bibeholde den vandtæthed som enhederne har. Dog er enhederne specielt forseglet på deres respektive fabrikker. Derfor fratager OneRepair sig ansvaret, hvis enhederne ikke forbliver vandtætte efter reparation.